Thuis ProductenSelectieve Androgen Receptormodulators

De Steroïden Selectieve Androgen van MK2866 SARM Receptormodulators voor Bodybuilding Ostarine

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Hello Ada, Mijn taille is twee duim kleiner en ik heb vijf ponden van nieuwe spier bereikt. Ik voel groot. Dank u

—— Johnny

Wil enkel zeggen dank veel voor uw adviseert en ik absoluut tot van u opnieuw in de nabije toekomst opdracht zal geven! Houd omhoog de grote dienst! Neem zorg

—— Robert

Koele testosteronpropio! Reeds bereikt 9 ponden en mijn verbindingen voel sterk, niet zwak als met andere testosteron. Geen bijwerkingen behalve gestegen

—— Zoinberg

Ik ben online Chatten Nu

De Steroïden Selectieve Androgen van MK2866 SARM Receptormodulators voor Bodybuilding Ostarine

China De Steroïden Selectieve Androgen van MK2866 SARM Receptormodulators voor Bodybuilding Ostarine leverancier

Grote Afbeelding :  De Steroïden Selectieve Androgen van MK2866 SARM Receptormodulators voor Bodybuilding Ostarine

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Hong Kong Blue Universal
Certificering: ISO 9001 ; USP ; GMP ; HSE
Modelnummer: MK2866

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Vermomde en Veilige, Foliezak of Tin
Levertijd: 4-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Bankoverdracht, Bitcoin
Levering vermogen: 1000kg/maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Reeks: SARM naam: MK2866, Ostarine
Verschijning: zuiver wit poeder CAS: 841205-47-8
E-mail: kevin@sinosteroids.com Skype: xjy1402

Wat Ostarine is

 

Ostarine (mk-2866) is een SARM door GTx voor de preventie en de behandeling van spier het verspillen wordt. ontwikkeld die Het kan uiteindelijk een medisch voorschrift voor de preventie van cachexie, atrophy en sarcopenia evenals voor Hormoon of de Therapie van de Testosteronvervanging zijn.

Aangezien een onderzoekchemisch product, Ostarine tot een klasse van chemische producten behoort ken als SARMS of selectieve androgen receptormodulators. SARMS leiden tot selectieve anabole activiteit bij bepaalde androgen receptoren. In vergelijking met testosteron en andere anabole steroïden, is het voordeel van SARMS, zij heeft geen androgene activiteit in niet skeletachtige spierweefsels. Ostarine is efficiënt in handhavende en steeds toenemende magere lichaamsmassa.

 

Hoe het werkt

 

SARMS binden aan de androgen receptor en tonen osteo (been) en myo (spier) anabole activiteit aan.

 

Voordelen

 

Mk-2866 kunnen u geven:

  • Verhoogde magere massaaanwinsten
  • Betere sterkte
  • Meer duurzaamheid
  • Gezamenlijke helende capaciteiten
  • Anabool (zelfs bij dosissen zo laag zoals 3 mg)

 

Gebruik van mk-2866

 

Voor het Ophopen

Glanst wanneer het best gebruikt voor het bereiken van magere spier (het ophopen) aangezien het het meest anabool van al SARMS is. De voorgestelde dosering is 25 mg 4-6 weken. PCT is niet noodzakelijk. Een verhoging van 6 pond. van mager, kunnen de keepable aanwinsten tijdens deze periode worden waargenomen.

U kunt Ostarine zo nemen hoog zoals 36 mg 8 weken MAAR slechts als u 210 pond weegt. De afschaffing wordt verwacht in hogere dosissen zodat is PCT na een cyclus een must.

 

Voor Recomping

Ostarine glanst in recomping wegens zijn voedingsmiddel verdelend resultaten. De calorie wordt gebruikt om spier te bouwen die in gewichtsverlies en het verbeteren van spiermassa en sterkte helpt. Het voorgestelde doseren is 12.5-25 mg 4-8 weken.

Uw dieet moet 30% van magere bronnen van proteïne bevatten om het beste recompresultaat te bereiken.

 

Voor Knipsel

Mk-2866 kunnen helpen snijden terwijl het bewaren van spieraanwinsten en het verminderen van calorieën. Het voorgestelde doseren is 12.5-15 mg 4-6 weken.

 

 

FAQ

 

Is deze plaats echt legit?
- Als u ons niet enkel gelooft plaats eerst kleine orde zodat kunt u ons controleren en wij wedden u opnieuw tot opdracht zult geven! ;) ook voel vrij om onze overzichten te controleren, zijn zij meer dan 950 en het groeien!
Zijn uw producten echt?
- Ja, zijn wij de fabrikanten.
Kan ik mijn orde volgen?
- Ja, kunnen wij uw het volgen aantal verstrekken en na 5de dagen aangezien het heeft verscheept kunt u het gemakkelijk volgen.
Hoe kan ik op u vertrouwen? Bent u legit? Overzichten?
- Het grootste deel van onze klanten controleerden ons eerst door kleine orde, zo werkt het. Wij verkopen geen suikergoed, verkopen wij echt toestel en dit is niet gemakkelijk.
Hoe verscheept u orden, hoe bent het inpakte?
- De discretie is op hoogste niveau, zal niemand OOIT weet tot wat u opdracht gaf. Wij schrappen al informatie, spoor van betalingen om u (klant) te houden BRANDKAST.
- Hoe? Onze methode is onze methode, delen wij geen informatie, nadat u product ontvangt u hoe te weten zult komen (wij verkiezen klassieke post wegens succes, veiligheid)
Waarom zijn de prijzen zo laag?
- Ons toestel is niet van 5de hand. Wij hebben roids rechtstreeks uit bronnen (laboratoria) die hen zodat maakten wij aangewezen prijzen voor onwettige, echte substanties kunnen aanbieden.
Ik in massa, is wil mogelijk het, veilig opdracht geven tot?
- Ja, is het. Contacteer ons voor verdere informatie.
Waar verscheept u van?
- Shanghai, Shenzhen.
Wanneer mijn verscheepte orde zal zijn?
- Wij verschepen één keer per week van veilige redenen. Gelieve te respecteren het. Ons tarief van het leveringssucces is dicht aan 99% zodat weten wij wat om te doen.
Wanneer kan ik om een spoorcode vragen?
- Nadat uw ordestatus „verscheept“ zegt voel vrij om om een spoorcode te vragen, uw volgnummer vermelden en wij zullen terug antwoorden.
Hoe lang neemt het aan de V.S.?
- Gewoonlijk 4-7 dagen, als usps recent is en dit, tot 10 dagen soms gebeurt.
levertijd aan Europa?
- Gewoonlijk 3-5 werkdagen. Weinig landen 5-10 dagen.
Verscheept u aan Canada en Australië?
- Ja, wij. Het tarief van het leveringssucces is 90%. Wij waarborgen geen levering.
Biedt u de dropshipping diensten aan?
- Ja, wij. E-mail ons voor futherinformatie.
Wat gebeurt als mijn orde niet zal komen?
- Als de fout aan postenkant wegens verstrekt slecht of niet volledig adres gebeurt, wij niet. Wanneer de orde wordt tegengehouden, zelfs als het niet gebeurt, zal ik u geldrug of reship uw orde met glimlach op mijn gezicht geven.
Omg, antwoordt hij niet! Wat nu doe ik?
- Houd kalm, open uw spamomslag of wacht omdat ik bij timezone werk van Peking en ik, slaap ook eet. Gewoonlijk antwoord ik op al e-mailmax. in 24 uren, bij de meeste gevallen in 12 uren.
Krijg ik om het even welke prijskortingen wanneer ik een goede klant ben?
- Zeker, verzenden wij boncodes inzake regelmatige basis aangezien wij elke één klant waarderen die ons behandelt. Als u ons aan uw vrienden via ons verwijzingsprogramma adviseert, zult u prijskorting ook worden.


Ons Voordeel

 

Hoogste kwaliteit wij hebben onze eigen fabriek en het laboratorium, de zuiverheid van 99% is voordien gewaarborgd uit onze fabriek
Rijke ervaring Op het gebied van steroïden ongeveer 10 jaar, hebben wij rijke ervaring in discreet pakket en het veilige verschepen.
Veiligste en snelste levering De producten kunnen discreet binnen 1 dag worden verpakt en worden verzonden na het krijgen van betaling. EMS, Fedex, TNT, DHL, UPS kan zijn koos.
Discrete pakketten Verschillende soorten discrete pakketten voor zowel steroid poeder als vloeistof. En wij houden hoge percenten van het overgaan van douane.
Zaken wereldwijd Onze pakketten worden wereldwijd verzonden naar land, zoals de V.S., het UK, Brazilië, Canada, Australië, Filippijns Rusland, Zweden, Zwitserland, Polen…

 

 

Contactgegevens
Hongkong Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Lina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)