Thuis ProductenMondelinge Anabole Steroïden

Dbol Mondelinge Anabole Steroïden Methandienone/Dianabol voor het Gestalte geven van Lichaamsbouw

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Hello Ada, Mijn taille is twee duim kleiner en ik heb vijf ponden van nieuwe spier bereikt. Ik voel groot. Dank u

—— Johnny

Wil enkel zeggen dank veel voor uw adviseert en ik absoluut tot van u opnieuw in de nabije toekomst opdracht zal geven! Houd omhoog de grote dienst! Neem zorg

—— Robert

Koele testosteronpropio! Reeds bereikt 9 ponden en mijn verbindingen voel sterk, niet zwak als met andere testosteron. Geen bijwerkingen behalve gestegen

—— Zoinberg

Ik ben online Chatten Nu

Dbol Mondelinge Anabole Steroïden Methandienone/Dianabol voor het Gestalte geven van Lichaamsbouw

China Dbol Mondelinge Anabole Steroïden Methandienone/Dianabol voor het Gestalte geven van Lichaamsbouw leverancier
Dbol Mondelinge Anabole Steroïden Methandienone/Dianabol voor het Gestalte geven van Lichaamsbouw leverancier Dbol Mondelinge Anabole Steroïden Methandienone/Dianabol voor het Gestalte geven van Lichaamsbouw leverancier

Grote Afbeelding :  Dbol Mondelinge Anabole Steroïden Methandienone/Dianabol voor het Gestalte geven van Lichaamsbouw

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Hong Kong Blue Universal
Certificering: ISO 9001 ; USP ; GMP ; HSE
Modelnummer: CAS: 72-63-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: foliezak of tin
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Bankoverdracht, Bitcoin
Levering vermogen: 5000 kg per Maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Alias: Dbol/Dianabol Analyse: 99% min
Skype: cici_367 categorieën: Biochemie; Hydroxyketosteroids; Steroïden
E-mail: cici@sinosteroids.com Karakter: Wit kristallijn poeder

Dbol Mondelinge Anabole Steroïden Methandienone/Dianabol voor het Gestalte geven van Lichaamsbouw

 

Wat is Dianabol?

 

Dianabol, door jargonterm dbol wordt geroepen, is het populairst en goed - bekende mondelinge anabole steroïden op de markt die.  wegens zijn goedkope prijs en lage dosering nodig om resultaten te krijgen dat is het typisch de eerste steroïden door zij worden gebruikt die aan steroid gebruik nieuw zijn.

 

Dbol is een synthetische versie van testosteron met een zeer lichte moleculaire wijziging die het anaboler en minder dan testosteron androgeen maakt. In het kort, impliceert de belangrijkste functie van Dianabol het opvoeren van de synthese van proteïne, die de basis van spierweefsel is. Wanneer meer proteïne in de spiercellen beschikbaar is, kan het lichaam uiterst kleine scheuren in de spieren herstellen sneller, daardoor toevoegend significante massa tijdens vrij korte periodes.

 

Hoe te om dianabol te gebruiken?


De dosering zou met individuele doelstellingen moeten worden gecoördineerd, voor ervaren bodybuilders zou de dagelijkse dosis rond 50 - 100 mg moeten zijn. De beginners te hoeven niet om meer dan 20 - 50 mg per dag te nemen.

Na acht weken wanneer het effect begint te vertragen en u de cyclus wilt voortzetten, zou de dosering niet moeten worden verhoogd, is het genoeg om dergelijke injecteerbare steroïden toe te voegen zoals Deca Durabolin of Primobolan. Als u Deca Durabolin zult kiezen, zou de dosering 200 mg per week moeten zijn, als Primobolan dezelfde dosering van 200 mg per week zou moeten zijn genoeg. Als u of ongeduldig of geavanceerder bent, kunt u beginnen Methandienones dagelijks te nemen 20 - 30 mgs en Deca Durabolin 200 - 400 mg per week.

 

Who kan Dianabol kopen?

 

 1. Om het even welke atleet van om het even welke achtervolging die sterkte en grootte zoekt kan dit anabole steroid zeer nuttig inderdaad vinden. Het is belangrijk om nota te nemen van wij strikt van volwassen mensen en gezonde volwassen mensen aan laars spreken. 
 2.Women zou geen Dianabol moeten kopen aangezien de symptomen van virilization met deze steroïden te groot zijn. De vrouwen die een anabole rand zoeken worden veel beter gediend plakkend met mildere steroïden zoals Anavar en Primobolan. 
 3. De adolescenten zouden Dianabol nooit moeten kopen en wat dat betreft zijn er geen anabole steroïden zij om welke reden ook zouden moeten raken tenzij het aan hen door een arts voor een specifieke medische voorwaarde wordt voorgeschreven. 
 4. De kinderen zullen die met anabole steroïden aanvullen in veel gevallen enkele slechtste denkbare bijwerkingen ervaren en zouden hen volledig moeten vermijden tot een aangewezen leeftijd wordt bereikt.

 

Voordelen van Gebruiksdianabol:
 
Verbetert *Significantly Stikstofbehoud
*Boosts Sterkte en Uithoudingsvermogen
*Builds Magere Spieraanwinsten
De Stroom van het *Increasesbloed tijdens Trainingen
*Improves drijf en concentreer me
*Promotes een hoogst Anabool Milieu

 

Dianabol COA

 

Dbol Mondelinge Anabole Steroïden Methandienone/Dianabol voor het Gestalte geven van Lichaamsbouw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dianabol versus Anadrol:

 
Anadrol is krachtige, immensely krachtige afgeleide anabole steroïden van Dihydrotestosterone (DHT) die in veel gevallen voor aanwinsten buiten het seizoen in massa in sterkte worden gebruikt. In vele prestatiescirkels, wordt Anadrol bekeken als superieure keus aangezien het sterkere anabole steroïden voor velen wordt geacht; dergelijke mensen zouden verkeerd zijn. Op a per milligrambasis, is Dianabol de meer machtige steroïden en het verschil in termen van ruwe macht op a per milligrambasis is vrij significant. De reden zodat velen gelooft Anadrol sterker is is omdat zo velen nogal wat meer Anadrol dan title= " dianabol bijwerkingen“ nemen, maar als het doseren de niveaus op a per milligrambasis Dianabol gelijk zijn meer groei zal opbrengen. Dit moet niet impliceren Dianabol openlijke betere steroïden dan Anadrol is; allebei hebben gebruik, en terwijl allebei gelijkaardige trekken verstrekken, uiteindelijk het allen onderaan aan uw eigen individuele reactie op een hormoon kookt en wat u met het comfortabelst bent. Allen wij hebben gedaan was verklaart een populaire mythe en verliet u met de waarheid.

Contactgegevens
HongKong Blue Universal Co., Limited.

Contactpersoon: Cici

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)