Thuis ProductenTrenbolonepoeder

100% Legit Semi Gebeëindigde Steroid Olie Trenbolone Enanthate voor het Poeder van Bodybuilding Trenbolone

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Hello Ada, Mijn taille is twee duim kleiner en ik heb vijf ponden van nieuwe spier bereikt. Ik voel groot. Dank u

—— Johnny

Wil enkel zeggen dank veel voor uw adviseert en ik absoluut tot van u opnieuw in de nabije toekomst opdracht zal geven! Houd omhoog de grote dienst! Neem zorg

—— Robert

Koele testosteronpropio! Reeds bereikt 9 ponden en mijn verbindingen voel sterk, niet zwak als met andere testosteron. Geen bijwerkingen behalve gestegen

—— Zoinberg

Ik ben online Chatten Nu

100% Legit Semi Gebeëindigde Steroid Olie Trenbolone Enanthate voor het Poeder van Bodybuilding Trenbolone

China 100% Legit Semi Gebeëindigde Steroid Olie Trenbolone Enanthate voor het Poeder van Bodybuilding Trenbolone leverancier
100% Legit Semi Gebeëindigde Steroid Olie Trenbolone Enanthate voor het Poeder van Bodybuilding Trenbolone leverancier 100% Legit Semi Gebeëindigde Steroid Olie Trenbolone Enanthate voor het Poeder van Bodybuilding Trenbolone leverancier 100% Legit Semi Gebeëindigde Steroid Olie Trenbolone Enanthate voor het Poeder van Bodybuilding Trenbolone leverancier 100% Legit Semi Gebeëindigde Steroid Olie Trenbolone Enanthate voor het Poeder van Bodybuilding Trenbolone leverancier 100% Legit Semi Gebeëindigde Steroid Olie Trenbolone Enanthate voor het Poeder van Bodybuilding Trenbolone leverancier

Grote Afbeelding :  100% Legit Semi Gebeëindigde Steroid Olie Trenbolone Enanthate voor het Poeder van Bodybuilding Trenbolone

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Hongkong Blue Universal
Certificering: GMP , ISO9001
Modelnummer: 10161-33-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Altijd Veranderend om het overgaan van tarief te verbeteren
Levertijd: 1 - 3 Werkdagen
Betalingscondities: MoneyGram, Western Union, T/T, Bitcoin
Levering vermogen: 300kg per week
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Andere Naam: Parabolan, Tren E kleur: Lichtgeel of geel
Skype: luvy_14 De Dienst van de Afteverkoop: 24h beschikbaar

100% Legit Semi Gebeëindigde Steroid Olie Trenbolone Enanthate voor Bodybuilding

Trenbolonepoeder

 

Ongeveer ons:

 

Hier bij Blauw Universeel Beperkt Co. van Hongkong. wij zijn één van de werelden die vervaardiging van Anabole Steroïden en Assistentgeneesmiddelen leiden meer dan 15 jaar. Zich specialiseert in „veiligheid, efficiency, de Veiligheids“ dienst. Word hier de dienst en de producten uw wens.

 

Wat is Trenbolone Enanthate?

 

1. Trenbolone Enanthate is steroïden die zeer spierduurzaamheid zullen verhogen, kan meer werk worden gedaan en u zult niet afmatten aangezien snel en het ook een belangrijke rol in terugwinning en het helen zal spelen.

 

2. Trenbolone is hoogst androgene steroïden, met het binden aan de Androgen Receptor (AR) in het gebied van drie keer zo hoog zoals testosteron. Het aromatiseert niet en zo is niet onderworpen aan estrogenic bijwerkingen. Naast hoge androgenicity.

 

3. Het is ook uiterst anabool ook, dus is zeer goed bij de bouw van spiermassa, en het behouden van spiermassa op een calorie ontoereikende wijze. Men denkt ook dat trenbolone cortisol direct productie door de glucocorticoid receptoren remt.

 

4. Trenbolone wordt vaak gevonden om een lichaam te zijn dat drug omzet, en kan ook een weinig in vet verlies helpen. Dit kan aan de zeer sterke band van trenbolone aan AR toe te schrijven zijn, dat om één mechanisme is gestipuleerd te zijn dat in de activering van vette verlieswegen resulteert, mogelijk door directe band aan ARS van vette cellen. Dit maakt tot trenbolone een favoriet onder bodybuilders voor knipsel.

 

5. Naast deze voordelen, resulteert trenbolone gewoonlijk in grote verhogingen van sterkte toe te schrijven aan zijn hoge androgene gevolgen.

 

Trenbolonecyclus:

 

 

1. Trenboloneacetaat

 

 

Beginnerscyclus #1 (8 weken totale cyclusduur)

Weken 1-8:
- Testosteronpropionaat bij 400mg/week
- Trenboloneacetaat bij 300mg/week

 

 

Middencyclus (8 weken totale cyclusduur)

Weken 1-8:
- Testosteronpropionaat bij 100mg/week
- Trenboloneacetaat bij 400mg/week

 

 

2. Trenbolone Enanthate

 

 

Beginnerscyclus #2 (12 weken totale cyclusduur)

Weken 1-4:
- Dianabol bij 25-50mg/day

Geavanceerde Trenbolone-Cyclus

 

 

 

Geavanceerde cyclus (12 weken totale cyclusduur)


Weken 1-12:
- Testosteron Enanthate bij 100mg/week
- Trenbolone Enanthate bij 800mg/week
- Drostanolone Enanthate (Masteron) bij 400mg/week

 

 

Waarom kies Trenbolone Enanthate?

 

Het Trenbolone-hormoon is perfect voor om het even welke cyclus, want buiten testosteron er geen anabole steroïden zijn die veelzijdig zijn. Tren kan uitstekende opbouw in massa en sterkte verstrekken, uw lichaamsbouw leunen uit, het conditioneren verbeteren, weefsel bewaren en terugwinning vrij bevorderen in tegenstelling tot om het even welke anabole steroïden. Kies alle Trenbolone-vormen kunnen hetzelfde, zodat de vraag doen het hand is waarom trenbolone-Enanthate? Herstel van de knuppel wij u kunnen vertellen of hebt u nooit met Tren vóór u behoefte om met de Acetaatester aangevuld te beginnen.

 

Waarom supplement met Trenbolone Enanthate over andere Tren-vormen? De enige reden zou kiezen de Enanthate-versie over een andere Tren-vorm op injectiefrequentie gebaseerd is. Als u met trenbolone-Acetaat aanvult, gaat u op een elke andere dagbasis moeten inspuiten. Sommigen zullen zelfs op een dagelijkse basis toe te schrijven aan de korte halveringstijd inspuiten, maar elke andere dag is meer dan voldoende.

 

Als u met Parabolan aanvult, gaat u een 2-3 keer per weekprogramma vinden om, met 3 keer per week worden gerechtvaardigd optimaal het zijn. Nochtans, is Parabolan uiterst duur, wordt origineel niet meer gemaakt, en deze vorm wordt algemeen vervalst en eenvoudig niet zo beschikbaar zoals de Acetaatversie. In ieder geval, als u trenbolone-Enanthate kiest zult u tot twee injecties per week kunnen beperken. In waarheid, zou u langs met één injectie kunnen kunnen worden om de vijf dagen, maar twee keer per week optimaal zal zijn. In elk geval, is er echt geen waar voordeel over deze versie van Tren in termen van directe prestaties, en iedereen wie daar eist is heeft geleden aan één of ander placebotype effect, of eenvoudig geweten wat niet zij over spreken.

 

100% Legit Semi Gebeëindigde Steroid Olie Trenbolone Enanthate voor het Poeder van Bodybuilding Trenbolone

 

Waarom ons?

 

1. 99% de zuiverheid & de Hoogste kwaliteit zijn ons leven.
2. Professioneel pakhuis met vermommingspakket.
3. De betrouwbare uitdrukkelijke agent met min voorbijgaande tarief van 98%, waarborgt u krijgt wat u wilt.
4. Binnen 8hs lever na betaling.
de 5. 24h-naverkoopdienst.
de lagere prijs van 6. 20% dan de marktprijs.
7. Reshipbeleid als waarborg.
8. De vrije gift wacht op u, contacteert om het even welke paln me pls, Skype: luvy_14

 

100% Legit Semi Gebeëindigde Steroid Olie Trenbolone Enanthate voor het Poeder van Bodybuilding Trenbolone

 

Contactgegevens
HongKong Blue Universal Co., Limited.

Contactpersoon: Luvy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)