Thuis ProductenVette Branderssupplementen

Van de Branderssupplementen van de spiergroei het Vette Citraat CAS 50-41-9 van Clomifene

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Hello Ada, Mijn taille is twee duim kleiner en ik heb vijf ponden van nieuwe spier bereikt. Ik voel groot. Dank u

—— Johnny

Wil enkel zeggen dank veel voor uw adviseert en ik absoluut tot van u opnieuw in de nabije toekomst opdracht zal geven! Houd omhoog de grote dienst! Neem zorg

—— Robert

Koele testosteronpropio! Reeds bereikt 9 ponden en mijn verbindingen voel sterk, niet zwak als met andere testosteron. Geen bijwerkingen behalve gestegen

—— Zoinberg

Ik ben online Chatten Nu

Van de Branderssupplementen van de spiergroei het Vette Citraat CAS 50-41-9 van Clomifene

China Van de Branderssupplementen van de spiergroei het Vette Citraat CAS 50-41-9 van Clomifene leverancier

Grote Afbeelding :  Van de Branderssupplementen van de spiergroei het Vette Citraat CAS 50-41-9 van Clomifene

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HongKong Blue
Certificering: GMP, SGS, ISO 9001, USP, BP
Modelnummer: 50-41-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Factory Price ,Negotiable
Verpakking Details: foliezak of tin.stealth-pakket, als uw vereiste.
Levertijd: in 8 uren na betaling (3-7 werkdagen)
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, Bankoverdracht, Bitcoin
Levering vermogen: 5000kg/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Model No: CAS 50-41-9 Verschijning: Wit kristallijn poeder
Plaats van herkomst: China pillen: 4mg*100t 100t/Box
MF: C32H36CINO8 Zuiverheid: 99%
CAS NR: 50-41-9 Exportmarkten: Global
Specificatie: 4mg*100t 100t/Box Merknaam: Gear Steroids

Van de de Cyclustherapie van de spiergroei het Post van de Steroïdenclomifene Citraat CAS 50-41-9

 

1, Basisinformatie

 

Modelleer nr.: CAS 50-41-9
Verschijning: Wit Kristallijn Poeder
Plaats van Oorsprong: China
Pillen: 4mg*100t 100t/Box
Mf: C32H36CINO8
Handelsmerk: CZRNI
Oorsprong: China
Producutnaam: Clomid (Clomiphine)
Zuiverheid: 99%
Merknaam: Toestelsteroïden
CAS Nr: 50-41-9
Exportmarkten: Globaal
Specificatie: 4mg*100t 100t/Box
HS Code: 3001200010

 

2, HPLC

 

Van de Branderssupplementen van de spiergroei het Vette Citraat CAS 50-41-9 van Clomifene


3, Clomifene-Citraat COA

 

Certificaat van Analyse
TESTpunten SPECIFICATIE RESULTATEN
Beschrijving : Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder
Identificatie : Positieve Reactie Positief
Analyse : 98.0~102.0% 99.57%
Water : 1.0%max 0,54%
Heavy metallen : 20PPm maximum <20ppm>
(Z) - Isomeer : voldoet aan de vereisten. Is in overeenstemming
Verwante Samenstellingen : Onzuiverheid A: 2.0%max 0,86%
Individu: 0.5%max 0,33%
Totale Onzuiverheden: 2.0%max <2>
Organische Vluchtige Onzuiverheden : voldoet aan de vereisten. Is in overeenstemming
Conclusie De specificatie is met USP30-norm in overeenstemming

 


4, Toepassingen


Clomid, enkel zoals Nolvadex, is zeer veilig voor behandeling op lange termijn van verminderd met sommige studies die zijn veiligheid en doeltreffendheid tonen maximaal vier maanden. En de post-cyclus, wanneer steroid gebruikers verminderde aan vorm lijden, is wanneer Clomid het meest efficiënt is. Het Clomiphenecitraat is een SERM die specifiek als vruchtbaarheidshulp toe te schrijven aan zijn capaciteit wordt gebruikt om de versie van gonadotropins te verbeteren. Clomid heeft de capaciteit om zich negatief te verzetten terugkoppelt van oestrogenen op de hypothalamic-slijmachtig-ovariaal-As. Dit zal de versie van Luteinizing-Hormoon (LH) en Follikel Bevorderend Hormoon (FSH) beduidend verhogen. Door gonadotropin versie te verhogen, kan dit tot het ei leiden die, daardoor verhogend de kans van conceptie worden vrijgegeven.


Clomid draagt ook sterke anti-oestrogeeneigenschappen die zouden kunnen therapeutisch worden gebruikt, maar zijn anti-oestrogeeneigenschappen worden het meest meestal geassocieerd met anabool steroid gebruik. Het testosteron en vele testosteron afgeleide steroïden hebben de capaciteit om in oestrogeen door de interactie van het testosteron met het aromataseenzym om te zetten. Aangezien de oestrogeenniveaus toenemen, kan dit tot gynecomastia en bovenmatig waterbehoud leiden.

 

Het zwaar waterbehoud kan hoge bloeddruk ook bevorderen. Door met Clomid tijdens anabool steroid gebruik aan te vullen, zal SERM aan de oestrogeenreceptoren binden, daarom verbiedend het oestrogeenhormoon van het binden. Dit kan zeer nuttig zijn in het bestrijden van gynecomastia, zoals wanneer Clomid aan de receptor bindt het oestrogeen verhindert het borstweefsel te bevorderen. Het kan een positieve invloed op waterbehoud ook hebben, maar aangezien het actief de geen niveaus zal verminderen van het serumoestrogeen is het soms niet genoeg.

 

5, de cyclus van de Beginnergebruiker


Wanneer een steroid gebruiker een cyclus in werking stelt wordt hun HPTA onderdrukt; dientengevolge, houden op hun organismen links en FSH-daling aan bijna nul (0) en hun lichaam producerend testosteron. Hun testikels zullen typisch krimpen zoals het lichaam realiseert er teveel hormonenheden is en het niet noodzakelijk is om meer te produceren. Zo, wanneer u van een cyclus komt is het belangrijk om een PCT (postcyclustherapie) in werking te stellen helpen HPTA van het lichaam terugkrijgen.
Clomid bevordert hypophysis om meer gonadotropins vrij te geven. Gonadotropins zijn eiwithormonen die door gonadotropecellen van de slijmachtige klier worden afgescheiden en snellere en hogere versie van follikel bevorderend hormoon (FSH) en luteinizing hormoon (LH) bevorderen. Wanneer een verhoging van gonadotropins gebeurt, zal de stijging van links omhoog de totale testosteronniveaus vastspijkeren die de gebruiker toestaan om hoge testosteronniveaus kunstmatig te handhaven tot hun eigen lichaam kan terugkrijgen, waarbij aanwinsten worden gehandhaafd.

 

6, Beschrijving


Clomid (clomiphene) is een niet steroidal vruchtbaarheidsgeneeskunde. Het veroorzaakt de slijmachtige klier om hormonen vrij te geven nodig om ovulatie (de versie van een ei van de eierstok) te bevorderen. Clomid wordt gebruikt om ovulatie in vrouwen met bepaalde medische voorwaarden te veroorzaken die natuurlijk - voorkomende ovulatie verhinderen. Dit is toe te schrijven aan het feit dat clomiphene het citraat toont een uitgesproken capaciteit om ovulation.50-41-9 te bevorderen een triphenyl derivaat is van het ethyleenstilbeen dat oestrogeenagonist of een antagonist afhankelijk van het doelweefsel is. Dit wordt verwezenlijkt door/de gevolgen van oestrogeen in het lichaam blokkere te minimaliseren. Om specifieker te zijn is Clomid chemisch een synthetisch oestrogeen met zowel agonist/antagonisteneigenschappen, als is zeer gelijkaardig in structuur en actie aan Nolvadex. In bepaalde doelweefsels kan het de capaciteit van oestrogeen blokkeren met zijn overeenkomstige receptor te binden. Zijn klinisch gebruik moet daarom zich negatief verzetten terugkoppelt van oestrogenen op de hypothalamic-slijmachtig-ovariale as, die de versie van links en FSH verbetert. Dit kan natuurlijk helpen om ovulatie te veroorzaken.


Clomid is een krachtig efficiënt anti-oestrogeen dat officieel als Selectieve Modulator (SERM) wordt geclassificeerd van de Oestrogeenreceptor. In menig opzicht, is het zeer gelijkaardig aan een andere populaire SERM in Nolvadex (Tamoxifen-Citraat). Clomid bereikte eerst aandacht begin de jaren zeventig wereldwijd als sterke vruchtbaarheidshulp en wordt nog vandaag gebruikt voor dat doel. Het is ook één van het meest meestal gebruikte SERM door anabole steroid gebruikers. Nr, het is geen anabole steroïden maar kan worden gebruikt om estrogenic bijwerkingen te bestrijden die soms door anabole steroïden worden veroorzaakt. Het kan ook als Postmedicijn van (PCT) van de Cyclustherapie worden gebruikt om onderdrukte testosteronproductie te bevorderen toe te schrijven aan anabool steroid gebruik. PCT-het gebruik van Clomid is het gemeenschappelijkste doel en het voordeligste punt van gebruik voor de anabole steroid gebruiker.


7, Recepten

 

20ml @ 50 mg/ml
1 gram Clomiphene-Citraat
1 beker geschikt om het volume van vloeistoffen te houden
7,6 ml Glycerol
11,3 ml de Alcohol van de 190 Bewijskorrel

 

20ml @ 50 mg/ml
1 gram Clomiphene-Citraat
1 beker geschikt om het volume van vloeistoffen te houden
8,4 ml van PIN 600
10,5 ml de Alcohol van de 190 Bewijskorrel

 

8, Dosering


De mannelijke gebruikers vinden over het algemeen dat een dagelijkse inname van 50-100 mg (1-2 tabletten) over vier aan de periode van zes weken testosteronproductie terug naar een aanvaardbaar niveau zal brengen. Een zeer gemeenschappelijk regime van het doseren is; 300 md/day 1, 100 mg/dag voor dagen 2-11, en 50 mg/dag voor dagen 12-21. Deze verhoging in testosteron zou langzaam maar gelijk door de periode van opname moeten voorkomen.

 

9, Halveringstijd


De halveringstijd van het Clomiphenecitraat is rond 5 tot 7 dagen, zodat kunt u een gemiddelde 6 daghalveringstijd als referentiepunt nemen.


10, Bijwerkingen


Zoals voor giftigheid en bijwerkingen, wordt Clomid beschouwd als een zeer veilige drug. De bodybuilders melden zelden om het even welke problemen, maar de vermelde mogelijke bijwerkingen omvatten opvliegingen, misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijnen en tijdelijk vage visie. Dergelijke bijwerkingen verschijnen gewoonlijk slechts in wijfjes nochtans, aangezien zij gemakkelijker de gevolgen van oestrogeenmanipulatie dan mensen voelen. Terwijl de vrouwelijke atleten één of ander voordeel van deze substantie kunnen duidelijk bereiken, is de oestrogeenmanipulatie waarschijnlijk niet de comfortabelste manier om over omhoog het snijden te gaan.

 

11, Clomid-Overzichten


Clomid is een uitstekende SERM en jarenlang is er een aan de gang zijnde debat onder anabole steroid gebruikers geweest waarin verband met SERM beter is, Clomid of Nolvadex. Voor aan de bescherming van cyclusgynecomastia kan één van beiden werken. Sommigen hebben gerapporteerd dat Nolvadex neigt om een beter werk te doen, maar u kunt allebei in verschillende tijden moeten proberen om een nauwkeurige beoordeling te geven. Dan hebben wij PCT-gebruik, en allebei zijn even efficiënt en belangrijk. Velen eisen luid Nolvadex een veel superieure SERM voor PCT-doeleinden is; nochtans, is er een gemeenschappelijk probleem met deze verklaring. De meesten wie Clomid gebruiken gebruiken genoeg niet.

 

Op een milligram voor milligrambasis is Nolvadex sterker, zodat als u geen Clomid-dosis van plan bent om Nolvadex aan te passen gaat u in Clomid worden teleurgesteld. Leer en begrijp SERM en de diverse punten alvorens u hen gebruikt. Begrijp juiste het doseren protocollen en u zult de meesten uit Clomid en om het even welke SERM krijgen u gebruikt.


12, Zoekensleutelwoord


Het poeder van het Clomifenecitraat
Clomifenecitraat 50mg
De tabletten van het Clomifenecitraat
De capsules van het Clomifenecitraat

 

13, waarom kiezen ons?


Wij specialiseren ons in steroid poeder en vloeistof meer dan tien jaar;
Wij kunnen al steroid poeder en de oplossing van verschillende sterkte voorzien;
Wij kunnen vele soorten nieuw vloeibaar mengsel van verschillende sterkte voorzien;
Alle producten zijn hoog - kwaliteit en snel het verschepen met vermomde pakketmanier;
Wij kunnen pakketbeeld en het volgen aantal leveren nadat wij binnen 8-12hrs na uw sturen
betaling door de Western Union, mg of bankdraad.
Perfecte van de naverkoopdienst 24/7 de uren.

 

 

14, contacteren me


BLAUWE UNIVERSELE CO.LTD (VAN HK)

 

-vrienden, te vragen onthaal, zal ik voor u!! op om het even welk ogenblik online zijn! -

 

 

Contactgegevens
Hongkong Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Lina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)