Thuis ProductenAntioestrogeensteroïden

Antioestrogeensteroïden Anastrozol 99% Arimidex

Van goede kwaliteit Trenbolonepoeder voor verkoop
Hello Ada, Mijn taille is twee duim kleiner en ik heb vijf ponden van nieuwe spier bereikt. Ik voel groot. Dank u

—— Johnny

Wil enkel zeggen dank veel voor uw adviseert en ik absoluut tot van u opnieuw in de nabije toekomst opdracht zal geven! Houd omhoog de grote dienst! Neem zorg

—— Robert

Koele testosteronpropio! Reeds bereikt 9 ponden en mijn verbindingen voel sterk, niet zwak als met andere testosteron. Geen bijwerkingen behalve gestegen

—— Zoinberg

Ik ben online Chatten Nu

Antioestrogeensteroïden Anastrozol 99% Arimidex

China Antioestrogeensteroïden Anastrozol 99% Arimidex leverancier
Antioestrogeensteroïden Anastrozol 99% Arimidex leverancier Antioestrogeensteroïden Anastrozol 99% Arimidex leverancier

Grote Afbeelding :  Antioestrogeensteroïden Anastrozol 99% Arimidex

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: HKBU
Certificering: ISO 9001 ; USP ; GMP
Modelnummer: CAS: 120511-73-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 gram
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: de manieren van het heimelijkheidspakket
Levertijd: 5-8 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram, Bankoverdracht, Bitcoin
Levering vermogen: 3500 kg per Maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Molecuulgewicht: 293.37 Moleculaire Formule: C17H19N5
Alias: Arimidex CAS: 120511-73-1
Verschijning: een gebroken wit kleuren kristallijn poeder Gebruik: Het kan aan de behandeling van Borstkanker worden gebruikt

Antioestrogeensteroïden Anastrozol 99% Arimidex

 

Arimidex is de handelsnaam van Anastrozole, een krachtige aromataseinhibitor (AI) die begin de jaren negentig werd ontwikkeld om borstkanker in postvrouwen van de menopauze te behandelen. Dit is goed - respecteerde en krachtige AI, en het is het meest meestal voorgeschreven AI door artsen wegens zijn verenigbare resultaten en lange geschiedenis in geneeskunde.

 

Basisinformatie:

 

Alias: Arimidex
CAS Nr: 120511-73-1
MF: C17H19N5
Mw: 293.37
Zuiverheid: 98%min
Verschijning: Wit kristallijn poeder.
Gebruik: Een aromataseinhibitor. Gebruikt als antineoplastic grondstoffen.
De machtige selectieve triazole aromataseinhibitors, kunnen cytochrome p-450 verbieden aromataseenzym dat blokkerend de biosynthese van oestrogeen, en oestrogeen om de factoren van de de celgroei van borstkanker te bevorderen afhangt. Behandeling van borstkanker, vooral voor die met hormooninstorting na hulptherapie na overgang voor vrouwen met geavanceerde borstkanker.
 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

HOE HET WERKT?

 

Wanneer de aromatiserende anabole steroïden worden gebruikt, zullen zij in oestrogeen in het lichaam omzetten, die tot dergelijke oestrogeen verwante problemen leiden zoals gynecomastia, bloat, slapeloosheid, hartspanning en andere problemen verbonden aan teveel waterbehoud. Ondertussen, arimidex werkt door het aromataseenzym te blokkeren, dat oestrogeen worden geproduceerd verhindert. Daarom wanneer arimidex op cyclus wordt gebruikt zal het helpen oestrogeen in controle houden, en zijn milde aard zal te laag geen oestrogeen verlammen. Het is belangrijk om zich te herinneren, dat alhoewel het oestrogeen een vrouwelijk hormoon is, de mensen nog wat oestrogeen nodig hebben behoorlijk te functioneren. Wanneer het oestrogeen te laag, of te hoog is, kan het problemen geven. Vandaar, is het essentieel om oestrogeen binnen een evenwichtige waaier te houden.

 

KANKER


Arimidex is een zeer voordelige samenstelling voor die met borstkanker, aangezien het gewoonlijk door het oestrogeenhormoon wordt gevoed. Aldus, door oestrogeen bij baai te houden, arimidex zal helpen borstkanker verhinderen het worden een probleem en terug te keren. Wat zo goed meer, arimidex de werken is, die het nolvadex met deze bedoeling heeft vervangen.

 

Gevolgen:
 
Anastrozoles is efficiënter dan de vorige drugs zoals tamoxifen en cruciaal, het minder bijwerkingen heeft. Anastrozoles is getest voor het verminderen van oestrogenen, met inbegrip van estradiol, bij mensen.
Sommige atleten en lichaamsbouwers gebruiken anastrozoles als deel van hun steroid cyclus om symptomen van bovenmatig oestrogeen te verminderen en te verhinderen--gynecomastia, emotioneel labiliteit en waterbehoud.
De beenzwakheid is geassocieerd met anastrozole.

 

Antioestrogeensteroïden Anastrozol 99% Arimidex

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DOSERING:

 

De Arimidexdosering zal afhankelijk van het individu variëren en de samenstellingen op cyclus wordt gebruikt die. Nochtans, is een goed uitgangspunt 0.25-1 milligrammen (mg) elke andere dag, of elke 3de dag. Van daar, kan de dosering naar boven of naar onder worden aangepast zoals nodig. Als u niet zeker over uw dosering bent, stel het bloedwerk in werking om uw perfecte dosering te vinden.

 

 

 

Contactgegevens
Hongkong Doublewin Bio-Tech Co., Ltd.

Contactpersoon: Lina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)